Brynäs IF

722780 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2708622

Sv: A propósito de nada
När man går på hockey i nordamerika eller t o m på hovet kan man sitta på läktaren och suga på en öl alltså MEDANS MAN SER MATCHEN på läktaren - som hemma vid TVn. Där det inte finns restriktioner alls. För den oroade nykteristen att beakta.
Öppna upp detta mer i rinken. Nu blir det bara på några grymt prishöjda premiumplatser som det tillåts.
För f-n släpp loss - skit i asketerna och titta på NHL mm. Vill ni dra hit folk och öka arenaintäkterna?
Kommer ihåg på 80-talet när en bar i Gävle ville börja sälja alkohol på uteservering . Ujujuj - sitta ute och dricka ett glas vitt…. Slutade med att de tvingades sätta upp höga plank runtomkring för att förbipasserande inte skulle se konsumtionen och bli lockade. Idioti då - idioti nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Håller heeeelt med! Vilken jäkla läktarkultur man skulle kunna ha då. Jag menar gör en sektion barnvänlig bara om man inte vill vara runt alkohol. Det funkar väl? Det enda är väl att det kanske kan behövas mer vakter då, men å andra sidan skulle det garanterat säljas mer öl.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Älskar öl, men har även sett tråkigheter på läktare med utspillda öl på omgivning(medvetet eller omedvetet), på grund av dåligt ölsinne. Tillhör inte Saftpiraterna, men vill inte se barn /genuina borta-supporters uppleva fylla på läktaren. Detta bör skötas i barerna och då finns förhoppningsvis personal som anser om personen är lämplig att få fortsätta se matchen. Lex Karlskoga
Kommentera