Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2708711

Sv: A propósito de nada
JawKee: tror att om det blir en forward som toppspelare så kommer det dröja en bra in bit in till juli för att det ska ske och om det är en center så kommer den att bli klar tidigare
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Aaaa: GD skriver en bra krönika om att den sista pusselbiten på centersidan blir, på ett sätt, brynäs viktigaste värvning. Den andra fw-plats borde vikas åt en yngre förmåga på uppgång.

Jag tänker att det låter som en rimlig plan och jag tror att man kan tänka sig att vänta lite med förstecentern så att man prickar rätt. Blir en hel del spelare som rör på sig i samband med nhl-draften och den är väl en bit in i juni. Så slutet av juni tror jag att den sista pusselbiten kommer in. Ytter-fw (om det blir en yngre/billigare förmåga) borde man kunna plocka från allsvenskan. Ur ett rent ekonomiskt perspektiv tycker jag att man borde agera så att centern får ett tungt kontrakt och fw ett billigare istället för att värva 2 st mellanmjölksspelare.

På backsidan tror jag inget kommer att hända innan man (eventuellt) hittat en lösning för Johannesson och kanske Larsen. Här handlar det nog mycket om ett ekonomiskt perspektiv.

Angående Benn så tror jag att han inte kunnat ge besked än och att man därför tog chansen att värva Andersson (även om han inte är Benns ersättare som spelare). Man kan inte utsätta sig för risken att Benn i slutänden säger nej och att man står med ett hål i truppen. Bättre då att ta in Andersson.
Kommentera