Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2708966

Sv: A propósito de nada
Peja: Hur ser ni på detta lagbygget om två bra ytterforwards skulle värvas istället för en center.
Larsson,Ölund,Vessel och Ohlsson eller Scott som centrar.
Skulle det hålla i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Lyssnade på Rinksides senaste avsnitt med Lindberg och Svensson, och där snackade de om att Larsson faktiskt är en gedigen SHL-center. Och det är han ju. Svensson satte dessutom Brynäs på en tioendeplats :)
Jag tror helt klart att det funkar. Ohlsson ska dock inte gå in som ordinarie. Då får Scott gå in som fjärdecenter eller något. Däremot kan man då kanske värva en bra center lägre ner i kedjorna? Gör ett försök..

O. Lindblom - Larsson - Silfverberg
Rödin - Vesel - Indrasis
X - Ölund - Kopacka
Scott - Plato - X/Lejon

Men då hade jag gärna vleat ha tre stycken in. Dvs Plato och två till.
Vesel som andra? Inte så säker. Ska man gå på en andracenter annars istället för en första om man inte hittar det? Och skippa Plato?

O. Lindblom - Larsson - Silfverberg
Rödin - X - Indrasis
X - Vesel - Kopacka
Scott - Ölund - Lejon

Vet dock inte om det håller med Lejon direkt som ordinarie. Och kanske vill man ändå fortsätta med Ölund och Kopacka.

Vi får se hur det blir med allas rättigheter som släpps av nhlklubbarna ikväll. Sen blir det spännande att se vad Boston gör med Boqvist. Min känsla är att dom inte är överdrivet sugna på honom, men han är ju fortfarande relativt billig. Hade gärna sett honom tillbaka. Däremot hade jag hellre satt honom på kant istället som center. För hans tekningar har varit rätt dåliga. Boston har ju löst det genom att låta någon annan teka oftast, trots att de kör med Jeppe som center.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Helst tar man in en toppcenter och 1-2 breddforwards, men egentligen finns det 10 bra PP-spelare i truppen nu. Man skulle kunna ta in typ Plato på tillväxt och lasta på lite mer med fysiska ytterforwards som gör laget jobbigare att möta. Plato skulle kunna gå in i powerplay vid skador etc.
Kommentera