Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2709312

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Anser att förstacentern blir helt avgörande för vår slutposition nästa säsong. Behövs verkligen en center som kan driva en kedja offensivt.

Sannolikt behöver man invänta NHL, men det finns risker med det också, samtidigt kanske man inte har något val.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Håller helt med. En riktigt bra första center är exakt på pricken superviktig.
Då får vi 4 bra kedjor. Då är vi på väg uppåt som klubb.
Alternativet att lyfta Larsson till första.
Oops nu blev Rödin, Indrasis- kedjan SÄMRE på papperet än i HA. WTF! Och motsv försämring nedåt i kedjorna. Då är vi tillbaka till naiviteten som drog ned oss i träsket de senaste åren.
Dyrt med bra 1:e center? Se över kostnader utanför truppen hellre. Tror dessutom att ekonomiska resultatet efter säsongen 24/25 kommer att vara bättre med en trupp som vinner mer än den förlorar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Håller med. Tvåvägscentrar har vi redan tre stycken, så det resonemanget vet jag inte om jag köper. Tror även att Silfverberg och Lindblom är tänkt för förstakedjan till en början, och bägge dessa är också bra tvåvägsspelare på den här nivån. Det behövs, precis som du säger, en poängspruta och pådrivare som kan ta sin kedja på ryggen och bära den och övriga laget framåt.

Alcén gillar ju spelare med meriter och stora namn generellt, så jag tror han kommer vänta ut NHL innan han värvar något.
Kommentera