Brynäs IF

723765 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2709388

Sv: A propósito de nada
mk: Om du slår ihop mitt och Pejas inlägg så har du sammanfattningen egentligen.

Brynäs har blivit erbjuden Salomäki (säkert har alla SHL-klubbar blivit det), men det är oklart om Brynäs är intresserad.

Funnits kontakt mellan Brynäs och O.Lindblom, men Brynäs har sagt till agenten att Lindblom ska ta något annat om det dyker upp något.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Salomäki är väl en slags sämre version av Johan Larsson. Det är klart att han inte är en idealisk värvning, men om man inte får tag på något bättre så vore han en okej breddcenter. Särskilt om det betyder att man kan lasta på mer på en till ytterforward. Helhetsmässigt tror jag ändå det är viktigt att han fyra bra tvåvägscentrar även om man givetvis vill ha något bättre. Rent krasst är det nog oundvikligt att någon enstaka av de sista värvningarna blir någon kommer som en konsekvens av att Brynäs var sist ut på marknaden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: "Brynäs har blivit erbjuden Salomäki (säkert har alla SHL-klubbar blivit det), men det är oklart om Brynäs är intresserad."

Bara av att kolla Salomäkis profil tror jag inte det är vad Brynäs behöver. Känns inte som en given förstecenter, och då kan man lika gärna avstå.

Om man inte skulle få tag i en ny förstecenter och spelar med den centeruppsättning man har idag; Larsson, Vesel, Ölund och isf Scott så tror jag man ändå har ett tillräckligt bra lag (och centeruppsättning) för att undvika kval.

För att kunna sikta högre behöver man nog en bra förstecenter. Och jag tror inte Salomäki är den centern.
Kommentera