Brynäs IF

723765 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2709395

Sv: A propósito de nada
Peja: Hör vad du säger, men tycker inte Salomäki passar profilen särskilt bra. Han är en tvåvägscenter som främst har sina styrkor i det defensiva spelet, spelartyper vi redan har. Är inte övertygad att han blir särskilt billig heller, i alla fall inte tillräckligt för att det skulle göra en sån stor skillnad när det gäller breddforwarden. Men väldigt oklart vad alternativet är och vad det hade kostat i jämförelse, så det kan vara det bästa alternativet, svårt att veta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: "Han är en tvåvägscenter som främst har sina styrkor i det defensiva spelet, spelartyper vi redan har."

Fast kollar man hans profil så står det W/C och beskrivningen "A stocky winger who plays a solid two-way game. Salomäki can play a rough, physical game, sometimes too undisciplined, though". Så för rätt pengar så skulle han väl kunna gå in som breddforward. Men sannolikheten att han går med på en sån lön är väl kanske inte jättestor.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Nej, jag hade nog inte heller plockat just Salomäki, med en viss reservation för att vi underskattar honom. Men man börjar nog hamna i ett allt svårare läge där man i slutändan kanske måste ta något annat än man tänkt sig.

Malmös grej att identifiera spelare som främst är ytterforward men som har centeregenskaper för SHL är intressant. Då breddar man ju sin egen centermarknad genom att tänka kreativt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Någon med Hockeynews plus som kan säga vilka två spelare vi lånar ut?
Kommentera