Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2709787

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
"Du kommer med ett påstående att Brynäs inte satsar på hockeyn. Då är det hög tid att backa upp det påstående istället för att jag ska sitta ge en subjektiv åsikt över hur jag uppfattar Brynäs ambitioner."

Haha! Inte satsar på hockeyn... nä det stämmer väl i och för sig eftersom det inte finns en budget som är behandlad av ett årsmöte.

Tillbaka till ambitionen. Den matchas på kort sikt av en budget och där får vi vänta till augusti för att se siffrorna.
Under tiden har du inte lust att komma med en subjektiv åsikt om hur du uppfsttar Brynäs ambitioner. Det säger en hel del om hur tydlig både din och Brynäs ambition är.

Jag tycker det är oklart vilka ambitioner Brynäs har.
Då tycker vi lika?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Hur kan man inte se vilka ambitioner Brynäs har? Att spela i SHL. Ganska tydligt efter denna säsongs satsning. Och även tydligt nu att man vill hålla sig kvar. Tror du blandar ihop ambition med någonting annat. Budget är ju bara detaljerna. Ambition handlar inte direkt om siffror. Hur Brynäs handlar ser vi i värvningarna. Ganska självklart vad Brynäs har för ambition och vision, för det behövs det inte att man får se en budget eller har ett årsmöte. Inte enligt mig iallafall.
Och vad vi själva har för ambition när det kommer till Brynäs har absolut 0 att göra med hur verksamheten sköts eller hur säsongen kommer att gå.
Kommentera