Brynäs IF

722789 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2710411

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Lejon platsade inte i Västerås svaga upplaga 23/24 när alla var skadefria. Att göra honom till en SHL-spelare är nog ett långsiktigt projekt.”

Lite samma med Lindblom. Han platsade inte i HA men troligtvis är det han som kommer gå in på 4 kedjor eftersom vad endast ska värva 1 spelare till och Ohlsson ryktas lånas ut till Almtuna.
Jag hoppas innerligt att man istället låtar ut Lindblom och ger Ohlsson den sista platsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag tror att det kommer bli 2 till forwards till slut. Tvivlar på att man inte förlängde med Kvist för att trycka in Lindblom eller Lejon i fjärdekedjan. Då tror jag mer på Jonathan Karlsson som är mycket mer av en energispelare, även om det är svårt att se honom platsa utan skador. Lite samma sak på backsidan, tror inte att man vågar ha Larsen som sjundeback, men att man kanske inväntar Benn (eller någon annan).

Kan tänka mig att man värvar en till ytterforward och en målvakt, och att man därefter har lite is i magen. Särskilt då den strategin blev lyckad med Benn 23/24.

Ironiskt nog skulle den där Salomäki kunna bli en bra pusselbit i tredjekedjan nu, om han accepterar att spela ytter i tredjelinan.
Kommentera