Brynäs IF

723689 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2710553

Sv: A propósito de nada
Kopenga Kickass: Tror inte det är så mycket kvar i kassan vid det här laget. Spetsen vi har tagit in så här långt kostar säkerligen en stor del av kakan.

Lindblom tror jag lyfter minst 250k/mån. Rödin är säkert uppe på sin gamla nivå från SHL, Bertilsson likaså. Scott har kanske (förhoppningsvis) lite mindre än förra gången i SHL. Kinnvall har säkert fått bra betalt också som tack för att han stannade. Challe lyfter nog minst 150k/mån. Andersson skulle jag gissa på runt 70-90k/mån. Vesel säkert i samma spann.

Djoos är svår att gissa, eftersom han verkligen ville hem och betalade för sig. Ölund tjänar säkert mindre än man tror eftersom han skrev ett ettårskontrakt (där han säkert får bättre betalt nästa år om vi undivker kval). Indrasis har också, som tack för att han kom förra säsongen, fått ett lönepåslag (runt 200k, TROR jag Höken spekulerade om) via den automatiska förlängningen vid avancemang. Kopacka tjänar inte 40k/mån längre, det kan vi nog enas om. Silfverberg har säkert mellan 120-170k/mån.

Skulle inte bli förvånad om Lejon får x antal chanser den här säsongen, även om jag har svårt att tro att han ska klara av att spela på den här nivån. Tror vi ska sitta lugnt i båten nu vad gäller kvalitativa breddspelare. Men Alcén har överraskat förut och han kan göra det igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
In med Austin Wagner och typ Plato och sen in med Benn och sen en andra målvakt så är vi set
Kommentera