Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2710586

Sv: A propósito de nada
Vore inte ologiskt om vi kompletterade truppen med någon forward som var jobbig att möta under säsongen i HA. Tyvärr känns det som att alla guldklimpar är tagna (utom möjligtvis Plato då som förmodligen stannar).

Jared Dmytriw, Maxime Fortier eller Daniel Muzito-Bagenda skulle säkert kunna göra jättebra jobb men de är knappast så billiga som man skulle önska och kanske inte heller intresserade av den roll som Brynäs kan erbjuda.

Marcus Bergman har jag pratat om förr men där har tiden gått ut. Alltid skadad och börjar bli gammal. Återstår väl Olhaver som nämnts tidigare. David Blomgren förresten, undrar om han kan tänka sig att lämna Djurgården?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Scerban: Tänker att man behöver hitta en forward som kan spela i minst tredjekedjan nu. Det krävs en etablerad spelare.

Ytterligare en forward, till fjärde, kan man alltid hitta i ett senare skede. Givetvis måste den spelaren värvas ganska snart om man har en allsvensk spelare på radarn eftersom det finns en deadline för när kontrakterade allsvenska spelare kan plockas, men om det inte finns någon spännande där kan man alltid vänta. Det borde inte bli något jätteproblem att hitta en import-utfyllnadsspelare i ett senare skede.

När det gäller de allsvenska alternativen.Olhaver är ändå 26 år nu, så det vore nog svårt för honom att tacka nej till SHL. Plato är yngre och i en ålder där han kan köra ytterligare ett utvecklingsår i HA utan att behöva stressa till SHL det minsta. Dmytriw och Fortier vore säkert dyrare men framförallt Fortier skulle ju verkligen addera något om han köper en roll i fjärdekedjan. Att komplettera Vesel och Scott med hans speed skulle förändra hela dynamiken där.
Kommentera