Brynäs IF

723584 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2710842

Sv: A propósito de nada
J-S: "Byt ut allihopa i situationsrum referensgrupp jävla amatörer som bara förstör hockeyn med sina godtyckliga bedömningar."

Kommer aldrig gå att hitta en grupp människor som bara tar beslut som alla är nöjda med, men det här med avstängningar för oavsiktliga pååkningar på domare måste tas bort. Om de absolut måste bestraffa sånt, så borde böter vara givet istället för avstängning.

Men en mycket viktigare fråga inför nästa säsong blir att domarna börjar blåsa för fasthållningar, interferances osv igen. Det tilläts alldeles för mycket ryggsäckshockey 23/24, i SHL-slutspelet blev det nästan parodiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Men en mycket viktigare fråga inför nästa säsong blir att domarna börjar blåsa för fasthållningar, interferances osv igen. Det tilläts alldeles för mycket ryggsäckshockey 23/24, i SHL-slutspelet blev det nästan parodiskt.”

Håller helt med om ovanstående. Skulle dock vilja lägga till en sak och det är alla defensiva backars favoritsysselsättning, nämligen ”boxa ut”… Ett jäkla otyg som på något märkligt sätt nästan blivit accepterat men är ju ett regelbrott varje gång som förhindrar flera offensiva situationer och mål.
Kommentera