Brynäs IF

723583 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2710848

Sv: A propósito de nada
Lulessss: Ja, bra ytterforwards, hur bra beror mycket på hur finländarna lyckas. Någon påstod att Levtchi varken pratar svenska eller engelska, det låter konstigt, men om det stämmer så kan han få svårt att acklimatisera sig till spel i Sverige. Hade gladligen tagit både Nurmi och Levtchi till Brynäs sett till de Liiga-matcherna som jag har sett de spela .

Omark - Andreasson
Levtchi - Brome
Shinnimin - Nurmi

vs

Lindblom-Silfverberg
Indrasis-Rödin
NY-Kopacka

Styrkan på Brynäs toppforwards är svårbedömd, jättesvårt att säga om Silfverberg och Lindblom fortfarande är spetsspelare på SHL-nivå. Indrasis och Kopacka är också svårbedömda, sen ska man ha en till forward. Om det nyförvärvet (mot förmodan) är en toppspelare så förändras ju helhetens styrka också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Omark - Andreasson
Levtchi - Brome
Shinnimin - Nurmi

vs

Lindblom-Silfverberg
Indrasis-Rödin
NY-Kopacka”

Levtchi och Nurmi är ju helt oprövade på SHL nivå. Det är å andra sidan Indrasis och Kopacka också. Så svårt att veta på förhand hur styrkeförhållandena kommer vara. Det vi vet är att det har varit många spelare som presterat bra i Liiga för att sedan vara mediokra i SHL.

Omark blir dessutom inte yngre. Tycker han var en blek kopia av Omark 21/22 den senaste säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Silfverberg var ordinarie förra säsongen i NHL -verkar ha återhämtat sig efter blodproppen för 1-2 år sedan - och skulle lätt haft chans att fått nått år till. Jadu, han duger nog i SHL. Som spets. Tvåvägare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Luleås yttrar verkar vara en bra mix. Men man häpnar inte direkt.
Kommentera