Brynäs IF

723354 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2710859

Sv: A propósito de nada
Blå grottan:
Jag ser det såhär

Andreasson var bra på isen men fick spela center då Kempe stack, vilket han inte vill. Dessutom brukar spelare som kommer från AHL göra en svagare första säsong (ex Sellgren) så tror han kommer göra poäng nästa säsong.

Brome gjorde ändå 11+15 förra säsongen i ett Örebro som var kassa och där han uppenbarligen inte trivdes tillsammans med tränaren.

Levtchi hade spelat i en bättre liga om han ville, men är lite som Dahlén och hemmakär + han kan inte engelska eller svenska och därför stannat i Finland.

Omark är Omark.

Shinnimin har snittat 15 mål och 14 assister i SHL senaste tre säsongerna.

Nurmi är en stor rightare som Fröberg scoutat noga då hans son spelade i samma lag förra säsong! Så väljer att tro på han😂😅
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lulessss: ” Levtchi hade spelat i en bättre liga om han ville, men är lite som Dahlén och hemmakär + han kan inte engelska eller svenska och därför stannat i Finland.”

Hur man som 28-åring inte kan engelska övergår mitt förstånd. Det hade varit skillnad om han var 78. Han är ju inte första finnen som inte snackar engelska, pluggar dom inte engelska i finska skolan? Men det förklarar ju floppen på andra sidan pölen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lulessss: med alla spelare från Liiga skulle jag säga är svårbedömda om dom lyckas i SHL oavsett men ska bli intressant och se, eran forwardsuppsättning blir helt plötsligt jättetunt om dom blir floppar samma med astous i Brynäs. Då är de mer pålitligt med svenskar som i Brynäs där dom också är bekväma i staden, än finnarna som ska till en helt ny stad och liga och land
Kommentera