Brynäs IF

723354 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2710956

Sv: A propósito de nada
"Enligt källor till Hockeynews köper Örebro ut Mathias Bromé för 170 000 kronor i månader i 48 månader, vilket i runda slängar rör sig om åtta miljoner plus sociala avgifter. Det gör att kostnaden landar på omkring 10,5 miljoner kronor för Örebro."

Vilket haveri av Örebro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Klart det är ett haveri av Örebro. Men vad har Bromé gjort som gör att Örebro är villiga att betala 10 miljoner för att han ska spela mot dem i ett annat lag?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Även Kuriren som brukar ha väldigt bra koll på Silly skriver såhär:
”Uppgörelsen som de och agenten Johan Finnström enades om under måndagen betyder att Örebro ska betala ut ytterligare åtta miljoner kronor till honom.

Till det kommer närmare 2,5 miljoner kronor i sociala avgifter.”





”Örebro har inte råd att ta hela kostnaden direkt, enligt mina källor, utan de kommer att betala ut 170 000 kronor i månaden under de närmaste fyra åren.

De och Mathias Bromé ska också ha kommit överens om att inte uttala sig om vad det var som föranledde klubbytet i media.

Den överenskommelsen bröt Niklas Eriksson mot när han intervjuades av Nerikes Allehanda och klubben styrelse ska ha gett tränaren en skriftlig varning och bett Mathias Bromé om ursäkt.”





” Hur mycket Luleå Hockey kommer att få betala honom är ännu oklart.

Hockeynews uppgifter om att han har fått en månadslön på 250 000 kronor förnekas av Thomas Fröberg som utan att vilja gå in på några siffror hävdar att den är lägre än så”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Ofattbart om det stämmer...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Man blir ju mörkrädd!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Bengtzén represent
Kommentera