Brynäs IF

723335 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2710981

Sv: A propósito de nada
Jockster : Det här med att hans sambo inte trivdes. Var inte det väldigt tidigt in på säsongen? Känns som att det snacket kommer från tidigt i höstas.
Att utläsa av hennes inlägg och ”stories” på sociala medier så känns det som att hon blev mer och mer bekväm och hemmastadd ju längre säsongen led?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Känns väl ändå lite tveksamt att Benn med familj skulle vilja åka över till andra sidan jorden med ett spädbarn. Om han verkligen vill fortsätta spela hockey så skulle han kunna göra det i AHL, kanske rent av för ungefär samma lön som han får i Brynäs. Även om jag antar att det är väldigt tidskrävande att spela i AHL också, med alla deras resor.

Benn borde behöva bestämma sig ganska snart för om han vill fortsätta spela. Han måste ju också träna hårt under försäsongen om han ska fortsätta, oavsett vart det blir.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: tror samma som dig, men tror även att det inte hade just så mycket med just Gävle att göra. Det var nog mest att helt plötsligt flytta över Atlanten och ”bli av” med hjälp och umgänge med nära vänner och familj.

Hon nämnde ju även att det var skönt att hon hade Scotts fru som var där och hjälpte till.

Det blir ju en jäkla omställning med kultur, väder och barnen vardag. Så förståeligt att det är lite svårt när man som Jordie bara kommer in och ska spela direkt från start och inte har tid att hjälpa till med hemmet/handling/förskola.

En annan sak om han hade vart klar redan på försäsongen och kunnat göra sig hemmastadd med familjen i 1-2 månader innan serien drar igång.

OBS bara spekulation vad jag tror.
Kommentera