Brynäs IF

723335 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2711012

Sv: A propósito de nada
För er som ”nojjar” kring Brynäs ekonomi och kanske främst i form av mediakuben kan nu ta del i ett nytt avsnitt ”Nedsläpp Brynäs” med Håkan Svedman som gäst.
In och lyssna så slipper ni spekulera och oroa er för vår ekonomi framöver.
Håkan är bra, riktigt bra!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
” In och lyssna så slipper ni spekulera och oroa er för vår ekonomi framöver.
Håkan är bra, riktigt bra”

Okej? Vad sa han som fick dig på rätt köl om ekonomin?
Vad var riktigt bra med Svedman?
Allvarligt, det är som om vissa anser allt är bra bara någon säger att allt är bra innan man fått se faktat.

Själv är jag starkt kritisk mot att han inte förstår hur man 2012 och 2017 lyckades hålla årsmöte innan semestern.
Så med Svedman kan vi inte både ha ett topplag som går långt och en demokratiska process där vi kan vända skutan i någotsånär tid om vi tycker något är fel.
Sen kan man tycka vad man vill men har man inte börjat inkluderat en plan för säkerheten i en långsiktig plan så vete fan hur man tänker som ytterst ansvarig..

Sen står en bra start och faller med Gävle kommun? Hur seriös är det projektet då som blivit vår profil.. ..vad händer med Brynäs om kommun helt drar sig ur. Eller, ja, det svarade han ju på, men vad händer med deras brand?

Jag hyllar inte alls Svedman som du gör, sen är frågan om vi hittar bättre eller bara riskerar att dra på oss en ny Campese.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Tydligen gäller avtalet med Monitor ytterligare två säsonger också. Har inget minne om att det har annonserats av Brynäs. Kan inte hitta något heller, aningen underligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det enda negativa som framkommer är att man kommer använda en del av SHL-pengarna till SDHL-truppen och att man verkar lägga relativt stort fokus på att försöka locka mer publik till deras matcher. Jag tror det hade varit bättre att jobba långsiktigt med egna produkter istället för att år efter år försöka köpa till sig framgångar inför 150-200 åskådare. Om man hade ett lag där merparten var Gävletjejer skulle nog publiksiffrorna öka också.
Kommentera