Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2711087

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tycker absolut att man ska satsa på egna produkter inom damhockeyn för att främja det. Kanske limitera importer. Men frågan är om det går att göra en sån grej. Brynäs satsning på damlaget har ju ändå gett frukt. Vi har ialalfall varit ett topplag, frågan är om vi är det nu.Jämställdheten är väl rätt sekundär, men viktigt för flickorna att få spela hockey tänker jag. Känns som detta problem förstoras upp något enormt. Så mycket pengar satsas det inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Angående herrarnas silly season.

En intressant detalj är att SHL-klubbarna bara kan värva kontrakterade allsvenska spelare fram till slutet av juni. Alltså i bara några veckor till.

Enligt Expressen undersöker Brynäs möjligheterna att värva en kontrakterad allsvensk forward, men man har inte bråttom med andramålvakten. Det kan mycket väl bli så att andramålvakten värvas i ett sent skede, alltså långt efter deadlinen för HA-spelare. Det skulle betyda att den nya målvakten inte kommer bli någon som har kontrakt i HA (typ Voutilainen).

Och om Brynäs ska värva en HA-kontrakterad forward måste detta göras inom 2 veckor, så det kommer alltså ske ganska snart om så blir fallet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Varför är det viktigt att vara ett topplag i SDHL om publiken ändå inte kommer?

Att ha massa bra importer i A-laget gör det ju om något svårare för Gästriketjejerna att ta plats där.
Kommentera