Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2711980

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: får se om han är nykter tills säsongen börjar då
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Här är ytterligare ett exempel på hur Brynäs spenderar pengar på damlaget på ett till synes oansvarigt sätt. Stjärnmålvakten Klara Peslarova har kontrakt med Brynäs men förväntades vara aktuell för den nya proffsligan PWHL. Eftersom klubbarna valde yngre målvakter blev hon inte draftad och det är oklart om hon kommer att få ett kontrakt där, men likväl har Erika Grahm värvat inte bara en utan två nya målvakter - trots att Peslarova fortfarande har kontrakt med Brynäs.

Det verkar ganska egendomligt och det är väldigt svårt att se Johan Alcén agera på ett likadant sätt. Om Källgren gör en supersäsong och ryktas till NHL kommer han givetvis att dedikera en målvaktplats åt honom tills han är klar för en NHL-klubb, inte sjutton skulle han signa upp två nya målvakter innan någonting var klart?

Brynäs släppte dock ett pressmedelande innan draften om att Peslarova lämnar "då hon har skrivit upp sig till draften till PWHL" - men eftersom hon inte blev draftad eller signad (i alla fall inte än) så har hon ju fortfarande kontrakt med Brynäs. Oproffsigt hanterat.
Kommentera