Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2712151

Sv: A propósito de nada
Urklipp ut intervju med Jordan på Sportbladet.

” Därför valde han Brynäs
Kontraktet med Brynäs är skrivet över ett år.
– Möjligheten dök upp och det löste sig. Båda parter var väldigt intresserade. Det handlade inte om att välja det eller det (laget). Allt föll bara på plats och där står vi nu.
Vad sa sportchefen Johan Alcén för att övertyga dig om att spela för Brynäs?
– Vi pratade om att det är många bra spelare som väljer att vända hem. De vill vinna mästerskap igen. Det gör mig taggad. Jag vill vinna. Det handlar om att vinna som lag. Jag ser verkligen fram emot utmaningen och vill bidra till att skapa en bra kultur i omklädningsrummet. Jag vill hjälpa till på alla sätt och vis med den erfarenheten jag har samlat på mig genom åren.”


” Du brukar göra tvåsiffrigt antal mål per säsong, men förra säsongen blev det bara tre (på 48 matcher).
– Det var bara ett sådant år ... i CHL gjorde jag sex mål på nio matcher, så jag vet inte varför. Det studsade inte rätt. Så var det för hela laget i fjol. Det var galet. Jag har aldrig upplevt något liknande och det var frustrerande. Det är vad det är, men jag vet att det inte är en rättvisande bild av mig som spelare.
Triggar det dig? Blir du motiverad och vill visa hur bra du kan vara nästa säsong?
– Absolut. Det häller bensin på elden och gör mig ännu mer motiverad. Det var ett sådant år där jag bara vill vända blad och försöka glömma.
Vi avslutar med att rikta blicken framåt. Till hösten delar han alltså omklädningsrum med några andra NHL-meriterade nyförvärv som Stanley Cup-mästaren Christian Djoos, Jakob Silfverberg och Oskar Lindblom.
– Jag känner inte dem personligen, men jag har spelat mot dem och de har haft bra karriärer hittills. De är givetvis fantastiska spelare som har högt hockey-IQ. De kommer att vara grymma och jag ser fram emot det!”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang: "Hade du erbjudanden från andra svenska klubbar?
– Nej, inte vad jag känner till."

Agenten har tydligen besparat Schroeder informationen om att MoDo har tackat nej till honom vid ett tiotal tillfällen.
Kommentera