Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2712220

Sv: A propósito de nada
Slökollar lite på fotbollen och saknar hockeyn nu. Kan inte ta fotbollen på allvar med deras ständiga sjukt överdrivna filmningar. Jag sitter och skäms i soffan. Det är pinsamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
havre: Är helt enig med dig. Har inte sett en match i EM i år och bojkottade VM helt sist det gick. Tittade på drygt hälften av Blåvitts matcher förra säsongen och två West Ham-matcher i år, men utöver det har jag har helt slutat titta på fotboll eftersom fenomenet du nämner bara har eskalerat å det värre det senaste decenniet. Tills en regeländring införs där filmningar inom fotbollen bestraffas hårt kommer jag fortsätta minimera mitt fotbollstittande.

Tycker det är tragiskt att detta håller på att normaliseras i hockeyn också. Filmningarna blir bara fler och fler för varje säsong som går. Bromés svandyk mot Timrå i kvartsfinalen förra säsongen är fortfarande färskt på näthinnan. Fattar inte hur man kan göra så som hockeyspelare.

Vi ska värna om hockeyn och sånt som Bromé, Shinnimin m.fl. håller på med skall bestraffas hårt när det händer. Fem tusen kronor i böter är småsudd för dom som filmar. Ge dom _minst_ fem matchers avstängning, sedan kan det öka exponentiellt vid nästa förseelse, osv. Det avskräcker nog tillräckligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
havre: Sparkboll är en sjukt ointressant. Som tur är det någon NHL match kvar på säsongen så den riktiga abstinensen har inte satt in än.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
havre: Skönt ändå att videogranskningarna går betydligt snabbare än i SHL...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Markström trejdas till New Jersey Devils.
Kommentera