Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2713583

Sv: A propósito de nada
Peja: nu vet jag inte vilken ålder du är i. Jag kan tro de inhemska från 70talet och äldre kan stämma in på din version.
Men arbetskraftinvandringen av utbildade kontorsråttor som till stor del är norrlänningar så är det mer som jag säger på arbetsplatserna.
Det går i arv på skolorna också.
Men de jobb jag har och har haft är ju bara en liten del av gävle-sandviken-området så jag har inget annat att gå på än surret jag har runt mig. Men där är både luleå och Skellefteå större än aik och dif.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: Ja, det kanske är en generationsfråga, men det finns många inflyttade stockholmare också. Så många AIK:are som det var på HA-premiären har det nog aldrig varit från supportrar till Skellefteå eller Luleå, och då spelade ändå Skellefteå SM-finaler mot Brynäs 2012. Givetvis är det lättare att åka dit från Stockholm men det var många Gävlebor där också.

De gångerna som jag åkt från Gävle till Solna för att kolla på AIK - Gefle har det också varit massvis med AIK-fans som åkt samma riktning. Är rätt säker på att Stockholmslagen har fler fans i Gävle men uppslutningen kring runt hockeyn är inte alltid stor.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Uppföljaren på Balle Kuk Rövs historia!

x.com/JFreshHockey/status/1806665438958358592/photo/1
Kommentera