Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2713728

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, modo körde väl i stort sett på med sin HA hockey i början av föregående säsong med typ full fart framåt. Det i kombination med att övriga lag tog lätt på dom i början iom att modo spelat i HA en evighet ledde till enkla poäng i början.

Kändes väldigt naivt av Karlin, givet materialet, att köra på med samma spel som i HA. Sen kom svackan, och övriga lag var mer förberedda, som väl gjorde att man började spela aningen mer cyniskt.

Ska bli spännande att se vilken typ av hockey modo spelar till hösten och vi fortsätter förhoppningsvis att bygga på vår svit mot dom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Både Brynäs och Modo klarade ju sina målsättningar 23/24 så tycker inte man kan vara annat än nöjda. Det är nog inte helt enkelt att ställa om från att spela offensivt i HA till ett mer defensivt, pragmatiskt approach i SHL. Ska bli jätteintressant att se hur Brynäs tar sig an det 24/25.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Behöver inte älta det, men Karlinhockey gav välbehövliga poäng i början av serier. Sedan kunde han styra om det när det behövdes. Känner ingen naivitet kring Karlin. Ursäkta om det blev MoDo igen, men kände att jag ville kommentera bara.
Kommentera