Brynäs IF

722745 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2713830

Sv: A propósito de nada
Aaaa: Ja, min slutsats efter att ha tittat på alternativen i Europa är att det antagligen blir någon som spelade i Nordamerika 23/24.

Där är alternativen så otroligt många att man inte kan göra en lista snabbt.

Om man tänker att Källgren ska vara etta och att Brynäs i första hand letar en backup, kanske man inte vill eller rent ekonomiska kan rättfärdiga att ta en förstamålvakt från AHL.

Här är några alternativ om man kollar på AHL-målvakter som inte varit ettor där borta. Målvakter som pendlat mellan AHL och NHL är uteslutna:

Connor Murphy, 25. Pendlade mellan AHL och ECHL den senaste säsongen. Odraftad. Frågan är om han håller i SHL?

Aaron Dell, 35. Väldigt meriterad målvakt som hade en svag säsong 23/24, förmodligen för dyr.

Parker Gahagen, 31. Aldrig riktigt lyckats etablera sig i AHL. Pendlat mellan AHL och ECHL.

Jeremy Brodeur, 27. Har inte i närheten av samma karriär som farsan sin. Bra stats i ECHL. Frågan är om han håller i SHL?

Eetu Mäkiniemi, 25. Spelade med Lindblom den senaste säsongen och framstår som ett fint alternativ, men skulle han acceptera att gå som tvåa?

Övriga:

Gustavs Davis Grigals har ju redan nämnts som ett alternativ av Hockeynews.

Michael Hutchinson, 34. Ryktades lite till Brynäs under säsongen, men också väldigt tveksamt om han är någon som man kan ta in som tvåa.

Sammantaget känns det svårt att hitta en renodlad tvåa, det kommer nog snarare bli någon som utmanar Källgren i relativt hög utsträckning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ja hoppas på en ung som är
Utvecklingsbar och som kan ta en typ av Clara resa och bli bättre och bättre under säsongen, tror nog målvakt är prio, men är intresserad av vilken den sista forwarden blir och blir säkert något från nordamerika där också
Kommentera