Brynäs IF

722551 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2713832

Sv: A propósito de nada
Aaaa: Om man kollar på NCAA fiinns Justen Close som har haft bra stats i Minnesota de senaste åren. 26 år och en ganska liten målvakt.

Ett mer riskabelt alternativ skulle kunna vara att skriva A-lagskontrakt med Steinbergs och se hur han presterar på försäsongen. Därefter kan man försöka värva under säsongen och låna ut honom om han inte håller måttet, men det känns riskabelt. Skulle också sätta en stor press på Källgren.

I ECHL finns också en finländare och en tjeck som är hyfsat intressanta. Kanske särskilt Salminen som gjorde bra säsonger i Liiga innan en (svag) sejour i Nordamerika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tycker Salminen ser ganska intressant ut, bra ålder och känns som han kan utvecklas i Sverige. Han kanske kan tänka sig en aningen mindre roll ett år också efter några sämre säsonger i Nordamerika.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: steinbergs eller Forsberg har väl både alcen och Gällstedt varit väldigt tydlig med inte kommer bli andra målvakt utan en ny ska värvas in? Tror nog också det är för riskabelt att göra, utan det är bättre än någon av dom är tredje och sen måste man värva en till målvakt som kan utmana Källgren och sätta press på honom men också någon ung nog som kan utvecklas som Clara men bra nog att stå någon match här och där just nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: är det Justin Kloos sämre kusin? 😌
Kommentera