Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2714061

Sv: A propósito de nada
Gavve: ” alla dessa är väl inte nyanställningar som så dock?”

Jag vet inte vad dessa herrar kostar eller om vissa är nya rekryteringar, samma med Tjolle som konsult vad är kostnaden?
Jag som medlem saknar verkligen information, första gången jag hörde om Tjolle var ett Mail som jag fick för några dagar sen,
Så jag har lite frågor tills årsmötet.
Personligen vill jag inte se en konsult i Brynäs.
Utan jag vill jag se en slimmad organisation där pengarna går till bra spelare.
Men möjligen är det en utopi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: "Jag vet inte vad dessa herrar kostar eller om vissa är nya rekryteringar"
Men du skrev ju att alla var nyrekryteringar? Om du inte vet det så borde du ju inte skriva det väl? Om alla varit anställda av Brynäs senaste året/åren (utom 1 som varit praktikant i 9 månader) så är det ju ingen (större) ökad kostnad för Brynäs (självklart kan alla få löneförhöjning). Men det blir ju inte mer pengar till spelare för att man byter tjänst inom Brynäs?

"Personligen vill jag inte se en konsult i Brynäs."

Men om det behövs en konsult för att Brynäs anställda (inklusive spelare) ska må bra, är det då fortfarande helt onödigt enligt dig? Arbetsmiljön blir ju inte bättre för att man får in fler spelare.

Och varför är en konsult en så dålig idé tycker du? Är det bättre att anställa en person på heltid över flera år för ett arbete som kanske tar några veckor att göra? Arbetarna som ska montera mediakuben, ska de också anställas av Brynäs tycker du? Jag jobbar själv i en väldigt konsulttät verksamhet och det hade ju inte varit hållbart att ha 50 anställda som ska kunna göra allt som någonsin kan behövas (det blir dessutom extremt dyrt). Vissa konsulter använder jag mig av 1 eller 2 gånger per år t.ex. och vi betalar då självklart för de timmarna, varken mer eller mindre.

Den här tanken att man kan värva sig ur varje krissituation fungerar ju uppenbarligen inte för Brynäs. Det var väl till och med något Alcén sa i samband med att vi åkte ur om jag inte minns fel? Att man hela tiden haft en tanke på att om spelare X eller Y kommer in så "löser sig allt" eller något liknande.

"Utan jag vill jag se en slimmad organisation där pengarna går till bra spelare."
Men om spelarna i laget inte mår bra i en sån organisation så kommer det inte hjälpa att vi har världens bästa spelare i Brynäs. Sen är detta mer än bara laget. Brynäs bygger upp sitt varumärke för att kunna vara mer än hockey för att få in mer pengar. Arenan står TOM den mesta tiden och kan den användas till annat under tiden så måste ju någon vara ansvarig för den typen av kommunikation också.

"första gången jag hörde om Tjolle var ett Mail som jag fick för några dagar sen"
Ja detta kan jag inte säga något om. MEN jag tycker det är väldigt konstigt om Brynäs går ut officiellt och säger att man redovisat om det på medlemsmöten osv och sen stämmer inte det. Det måste ju i princip alla ifrågasätta i så fall. (Jag går själv ej på dem för att förtydliga).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Nyss visste du att de kostar som en/två transatlanter
Kommentera