Brynäs IF

723269 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2714079

Sv: A propósito de nada
Gavve:Tror du man behöver konsult för att att installera en mediakub?
Sen att anlita en konsult i en elitförening med PER-OLOF "TJOLLE" STRÖMS ARBETE MED ATT STÄRKA BRYNÄS IF IDENTITET är fan löjligt,
Vi har ett av dom bästa varumärkena i Sverige och med rätt personer på rätt plats behövs fan ingen konsult.
Men men kan man inte torka sig arslet så får man anställa en konsult.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: "Tror du man behöver konsult för att att installera en mediakub?"

Hur många i Brynäs tror du har erfarenhet av att köra kran? Truck? Dra el? Räkna ut hållfastighet? Förstärka taket? Det är sånt man kan använda konsulter till en gång var tionde år istället för att ha egen personal som kan. Man tar in dem över sommaren och sen är det bra så.

"Vi har ett av dom bästa varumärkena i Sverige och med rätt personer på rätt plats behövs fan ingen konsult."
Jag håller med att det är en fördel att ha rätt personer på rätt plats. Men jag vet inte vad din bild av en konsult är. Om du har ett företag och behöver en elektriker en gång för att utföra ett arbete, anställer du den då eller hyr du in en elektriker (konsult) en gång som löser arbetet åt dig?

Sen håller jag helt med om att det är Synd att Brynäs inte kan ha en bra kultur utan konsulter. MEN med det sagt så har jag på min nuvarande arbetsplats (avdelning, inte hela organisationen) där vi är 6-7 anställda haft liknande behov. Vi har haft besök av både fack och extern personal som vill förändra kulturen där jag jobbar. Alla har än så länge misslyckats. Det räcker med att några få ledande personer (oftast gamla rävar) inte vill så kommer ingenting ske. Vilket givetvis är 100% fel, tro inget annat.

Sen så är ju det jag har störst problem med i det hela att Brynäs går ut med saker som inte ska stämma (alltså att medlemmarna fått denna info på medlemsmöten och att de också tycker det är bra). Det är ju helt åt helvete om det är så vad man än tycker om konsulter.
Kommentera