Brynäs IF

722747 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2714329

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: "Hur mycket pengar tjänar man på att byta mediakub?"

Det är ju en omöjlig sak att svara på eftersom man inte vet vad den kostar och hur mycket av den kostnaden som Brynäs tar. Eller ja, omöjlig att svara på utan att vara insatt i det (för oss här alltså).

Jag tolkar ju detta som att LEDventure tar åtminstone en del av kostnaden mot att de får använda arenan som referensarena:
"Från start har LEDventure varit väldigt tillmötesgående och villiga att investera i en förbättrad upplevelse" samt "...man skapar en referensarena"

Sen vill ju Brynäs inte bara byta mediekub bara för hockeyns skull utan för att arenan ska användas till annat när det inte är hockey där.
"...inte bara vara en plats för ishockey utan också att vara regionens främsta mötesplats. Arenan blir mer attraktiv för event..."

Jag tror Brynäs räknar med att det ska vara en plusaffär i.a.f (ingen egen värdering i det).
"Genom partnerskapet med LEDventure AB är föreningen redo att ta arenans möjligheter framåt och skapa fler intäktsströmmar för föreningen."
"vi kan exponera och ge våra partners än en ännu bättre varumärkesplacering än vad vi tidigare kunnat gjort"

Och nej, jag säger inte att det är gratis för Brynäs på något sätt och det tror jag ingen tror heller. Men om det är en halv miljon eller 5 miljoner tror jag ingen som inte är insatt i Brynäs ekonomi vet (bara 2 siffror ur luften, det kan lika gärna vara 50).

www.brynas.se/article/napasel-1ekad/view
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Sasse och Abris kanske kan köra en runda ”mediakubb” på semestern.

Eller Brynäs kan bjuda media på fika i matchpausarna - servera kaffe med mediakubb
(sorry - hittar ut själv)
Kommentera