Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2714596

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Vad får er att tro att Hellberg skulle bli en andrespade? Källgren var klart sämst av samtliga 12 svenska målvakter i AHL förra säsongen. Jag tror ni behöver lägga pengar på en förstemålvakt och inte hoppas att någon med liknande stats som Olle Eriksson Ek ska överprestera rejält.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: alltså jag har inte varit aktiv och skrivit här inne på ett tag , det pågrund av att det första man möts av varje gång är en Modo supporter om man nu kan kalla dom för det , som bara sitter och är lite svart sjuk för att vi har lyckats lite bättre med spelare med klubb hjärta som väljer att vända hem .

Så tycker det är dags att ni håller er till ert forum och sprid er negativa energi där istället.
Sen har jag inget emot dom trevliga med respekt som bara vill snacka lite hockey.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Skulle alla dagar, utan att blinka, utan att tveka ta Källgren före Eriksson Ek. Men den som lever får se, han kanske gör succé eller inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Alcén har redan tackat nej till Hellberg, han har lärt sig av modo… Hade jag varit du hade jag oroat mig mer över er svaga backsida än vilka målvakter som Brynäs väljer att gå med…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K:

Jag tar en sup för varje gång du påpekar att Källgren hade sämst räddningsprocent av alla svenska målvakter i AHL. Hittills i sommar har jag inte gått nykter än enda dag.

Klart Hellberg inte är aktuell för Brynäs, men det bör inte oroa dig. Du bör oroa dig mer över True och Modos rekordsvaga backsida.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Eller så blir Källgren en Larmi och inte en Andrén. Varken vi eller du har nog superkoll på hans nuvarande status.
Kommentera