Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2714785

Sv: A propósito de nada
Kör en liten EP-scouting till den sista forwardsplatsen. De kan ju fortfarande få kontrant i Nordamerika, men just nu är de kontraktslösa och är knappast helt givna att få nya kontrakt.

Beskrivningarna är utifrån information på EP.

Jujhar Khaira, 29 - Powerforward som var ordinarie i NHL i 6 säsonger, men som tappade sin plats 23/24. Givetvis ett långskott, då han borde kunna få ett nytt tvåvägskontrakt.

Adam Raska, 22 - Fysiskt spelande grovjobbare. Fortfande ung, frågan är om någon NHL-klubb satsar på honom. Har spelat med Lindblom i Sharks AHL-lag. Vore nog ingen producerade spelare i SHL heller, men har en intressant profil som grovjobbare.

Will Bitten, 25 - Snabb och hårt jobbande forward som bara fått 4 NHL-matcher under sina 6 AHL-säsonger. Helt okej poängskörd i AHL.

Justin Addamo, 26 - Odraftad 113-kilospjäs som pendlade mellan AHL och ECHL den senaste säsongen. Såg oväntat bra ut för Frankrike i VM. Kanske mer troligt att han hamnar i Hockeyallsvenskan om han blickar mot Sverige.

Richard Pánik, 33 - Efter en lång och delvis fin NHL-karriär spelar han i Europa sedan två år tillbaka. Skicklig, skridskostark och offensivt spektakulär spelare, som skulle kunna bli en spetsspelare. Dock tveksamt om Brynäs vill ha in fler äldre spelare, om prisklassen är rätt och om han vore intresserad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Kan bli en Pánikvärvning.
Kommentera