Brynäs IF

722734 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2714916

Sv: A propósito de nada
JawKee: Att gå i draften handlar om långt mycket mer än att producera poäng. En sak som NHL-klubbarna tittar på och är noga med är att spelaren i fråga ska ”vara bra på egen hand” alltså producera poäng utan att vara beroende av medspelarna, de som går i draften gör oftast sina medspelare bättre istället. Storleken har också enorm betydelse, man såg det förra veckan när Alex Zetterberg nobbades.
Ser mycket juniorhockey, och tycker Leo saknar lite förmågan att driva en kedja. Är nog därför han inte rankas särskilt högt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rödluvan: Tack för ditt perspektiv. Väldigt intressant. Och du har självklart helt rätt :) de går nog sällan på bara poäng. Jag är nog mer hype på tvillingarna Östberg. Men har knappt sett dem spela. Har du? De kanske är mer drivande? Jag verkligen hoppas att tvillingarna och Leo kan klättra sig lite högre upp. Det vore så satans roligt. Sen funderar jag lite på hur målvakten Forsberg ter sig i draften. Han har väl inte riktigt fått något genomslag. Tänker bara på hur man sagt att han påminner om en ung Markström. Kan ju så klart ha varit en överhype. Har även hört att de sagt att 07-kullen är den bästa på många år
Kommentera