Brynäs IF

722549 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2714946

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: För att tvillingarna ska bli draftade krävs det nästan att dom lyckats ta plats i Ivan Hlinka i höst. Samma gäller väl för Hillström och Sundqvist. Behålla landslagsplatser och ta steg i J20. Svrcek har ju varit Slovakiens näst bästa poängplockare i U18 förra säsongen trots att han är ett år yngre än nästan alla i den truppen. Men han saknar också storleken, hade han varit 3-4 cm längre hade han säkert utmanat om en förstarunda.

När det kommer till Sundqvist är ju hans styrka att han kan ta pucken själv och åka upp i anfallszon och göra nästan vad som helst med den. Men han är ju inte lika bra i defensiv zon och saknar väl lite spelsinne.

Hillström är ju förmodligen den som kommer draftad tidigast av Brynässpelarna. Han har storleken och hanterar alla delar av isen. Inte lika flashig som Leo men solidare.

Sen är det väl inte omöjligt att Dahlqvist eller Holmgren kan bli draftade i någon lägre runda. Målvakten Forsbergs status i Sverige verkar ju ha sjunkit och måste väl peta Steinbergs/Westman i J20 för att bli aktuell för draften.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Någon som sett något om Brynäs "nya identitet"? Hemsidan rapporterade ju härförleden att någon "Tjolle" lett arbetet med att ta fram vår nya identitet? Informationen var bara om process, inget om utfall. Jag har nu två gånger mailat vår nya pluton av kommunikatörer om vad den nya identiteten går ut på och vad det var för fel på den gamla identiteten, vilken det nu var. Inget svar. Mailade Svedman igår, samma resultat. Så här sitter man i glesbygden och undrar vad i hyllebärens ens nya identitet som medlem går ut på.

Alla förslag mottages tacksamt.
Kommentera