Brynäs IF

718872 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2715027

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Skillnaden nu tycker jag ändå är att vi har fått klart med spetsen. Det som ska in är en backupmålvakt, en breddforward och kanske en back till. Det är en stor skillnad mot hur det har varit tidigare år då vi fortfarande letat spets vid den här tidpunkten. Många andra lag som också behöver leta spets nu efter att de tappat t.ex. Innala och Abols. Ur den synpunkten tycker jag vi ligger bra till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Håller med om att detta har varit en positiv silly season, samtidigt är det naturligt att ett lag som klättrar en division blir bättre, särskilt när systemet är uppbyggt på ett sätt som gör att man helt plötsligt får mycket mer pengar att röra sig med en division högre.

Det är hemvändarna som gör att denna silly season känns lyxig. De andra nyförvärven är trots allt ganska normala SHL-värvningar. Tror de återstående värvningarna kommer bli viktiga, särskilt backvärvningen som jag förmodar kommer ske om Benn ger ett negativt besked. Backuppsättningen måste balanseras upp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: för mig personligen så är det den bästa sillyn jag har upplevt hittils på flera år. Vi har liksom silfver, lindblom och djoos tillbaka!!! Liigaas bästa back osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Källgren ska inte vara backup?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Håller med, stor skillnad att leta stomspelare på hösten. Brynäs ska främst bredda
Kommentera