Brynäs IF

722786 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2715541

Sv: A propósito de nada
Mattson: Silfverberg är så klart på nedgång, men Oskar har alla möjligheter i världen att hitta tillbaka till 2017 formen. Rent åldersmässigt ska han ju vara i sin prime nu. Men han har haft några tuffa år och självförtroendet är nog inte på topp. Förhoppningsvis kan han hitta det igen hemma i tryggheten i Gävle och Brynäs.

Jag hoppas bara att inte lagledning och supportrar stället för stora krav i början. Det är en stukad spelare vi fått hem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tycker också Silfverberg och Lindblom är svårbedömda, men i det stola hela ser forwardsuppsättningen ändå ganska bra ut. Om man får in en till av hygglig klass finns en bredd där som man inte har haft på länge.

Jag vet att spelartypen och åldersprofilen är fel, men har ändå lite svårt att släppa att Carter Camper vill bo i Leksand. Brynäs är inom pendlingsavstånd, särskilt om han får en övernattningslägenhet i Gävle. Om man kan få honom för en relativt billig peng på grund av de omständigheterna måste han vara intressant, alla negativa faktorer till trots.

Då är jag mer orolig för att backsidan är för offensivt inriktad. Där behöver man antingen behålla Benn eller hitta en annan defensiv klassback. Det är ju egentligen den stora värvningen som återstår nu, om man tänker att forwarden blir mer av en breddforward och målvakten en andramålvakt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Silfverberg var väl 100% ordinarie i NHL hela senaste säsongen (och ett otal år före det samt A). Han är 33 år.

Hur står sig det jämfört med de övriga SHL-lagens befintliga toppspelare förra säsongen och nyförvärven inför 24/25?
Har toppspelarna i övriga SHL-lag något liknande att komma med? Eller ska vi jämföra honom med fd AHL-spelare med enstaka NHL-inhopp???
Tror dock inte han är så offensiv som 2012 - men absolut en riktig toppspelare i SHL några år framöver.
Kommentera