Brynäs IF

722795 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2715670

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag sa med undantag för gångna säsongen då man var sist in på marknaden flera av dom misslyckade värvningarna kan förklaras av att man fick ta det som blev över en sådan som Ruohomaa var ju inte hinkens förstaval direkt utan man fick ta det som blev över.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DrCox:

Tar man era två senaste säsonger i SHL så var också säsongen ni åkte ur SHL ett enormt misslyckande gällande att värva importer.

Heskha, Kwiatkoski, Rantalari, Whitney, Welch, Butler, Dwyer, Laperierre, Haataja, Ritchie, Thomas, Wilson var väl mer eller mindre floppvärvingar allihop.

Att värva bra importer som ligans rikaste lag som såväl vi som ni gjorde i allsvenskan är inte direkt utmaning. Även om ni misslyckades rätt många gånger med det de första åren i allsvenskan med. Tog ju ändå 7 säsonger innan bi lyckades träffa tillräckligt rätt för att gå upp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DrCox: Ja, men det är ju bara den gångna säsongen som er sportsliga ledning har värvat till ett SHL-lag.

Naturligtvis var Ruohomaa en konsekvens av att ni var sena på marknaden, men ni är ju precis lika sent ute i jakten efter förstabacken nu, eftersom ni tog det med facit i hand strategiskt felaktiga beslutet att vänta på om Hägg skulle få NHL-kontrakt.
Kommentera