Brynäs IF

722795 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2715676

Sv: A propósito de nada
Peja: Man har inte bara väntat på Hägg man har ett par tre namn som man jobbat med parallellt Det är ju inte så att man har sagt nej till några storbackar för att man har inväntat besked från Hägg.Det ryktas varar nån värvning på g så vi får se vad det blir.

Jag vet en sak vi är inställda på ytterligare en säsong på den nedre halvan men hur kommer det att låta i den här gästboken o Brynäs skulle ligga på kvalplats efter halva serien blir det krav på att alla ska få sparken då i vanlig ordning?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DrCox: "Man har inte bara väntat på Hägg man har ett par tre namn som man jobbat med parallellt Det är ju inte så att man har sagt nej till några storbackar för att man har inväntat besked från Hägg."

Säkert har ni haft flera parallella spår, men att toppbackar skulle ha suttit och inväntat Häggs besked eftersom de absolut vill spela för just Modo låter väldigt osannolikt. Snarare mer slumpartat om toppbackar inte skrivit på för någon annan klubb när Hägg lämnade sitt besked.

Som sagt, ni är väldigt sent ute för att värva en förstaback. Idealiskt sett har man inte spelare så högt upp i hierarkin kvar att värva nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DrCox: Vår nya identitet är tålamod
Kommentera