Brynäs IF

722772 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2715745

Sv: A propósito de nada
Peja:
Hur tror du att lönestrukturen utvecklas från förra till denna säsongen? Är vi där vi vill vara?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Säkert finns en del spelare kvar som man kanske egentligen inte vill behålla, men så är det nog för alla lag som går upp. I det stora hela tror jag att den här truppen är bättre balanserad i relation till spelarbudgeten än den som åkte ur SHL. Då la man en jäkla massa pengar på målvakter (med uselt utfall) och hade billiga utfyllnadsspelare (också med uselt utfall). Nu har man dyrare breddspelare och billigare målvaktssida.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck:
Bra fråga!
Det bör tillföra lite äpplen och päron till rabarberpajen.

Just nu har vi inga kostnader med utköp och spelare/tränare under kontrakt på läktaren i ryggsäcken (så vi har lite till godo där mot förr om åren)
Men Brynäs lag 24/25 kostar ju någon krona och 3-4 linan tullar helt säkert på kakan på en nivå som inte Birgersson och Kvist gjorde.
Samtidigt får vi bättre BP spelare i Vesel, Ölund ,scott och slipper nöta på Larsson, silverberg osv i onödan. Det är värt någon krona också då matcher kan förloras just i det spelsättet.

Personligen håller jag kvist som en underskattad BP spelare bland oss supportrar. (Men det var 100 % helt rätt att släppa honom nu.)
Kommentera