Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2715895

Sv: A propósito de nada
Silfver: NCAA är en svårbedömd liga men den är betydligt bättre än J20. Tänk Steinbergs efter några år på universitet i USA, och du får någonting i stil med den här killen. Ingen jätteskräll att man plockar från den här hyllan.

I det stora hela tror jag det här blir bättre, eftersom det betyder att man fördelar lite mer pengar på utespelarna. Att ha råd med en till bra forward och Benn (eller någon dylikt back) är viktigare än att lasta pengar på en till målvakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jo, det är jag väl medveten om. Vad jag menar är att med Steinbergs så hade vi fått ännu mer pengar över till en forward och en defensiv back. Går Källgren sönder lär vi ändå leta efter en ny förstekeeper.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
En lite riskabel men ändå vettig/logisk värvning i min bok. Vi kan inte förvänta oss att kunna värva från vilka hyllor som helst och ändå kunna ta in en etablerad säker målvakt till.

Det faktum att hans stats inte ser lysande ut vägs väl upp av följande :

"Ludvig har två gånger blivit uttagen i NCAA (NCHC) Second All-Star Team och blev inför den gångna säsongen värvad till toppskolan University Of North Dakota där han och laget blev ”regular season champions”. Han blev även nominerad till NCAA Top Collegiate Player (Hobey Baker Award)."


Nu blir det desto mer spännade att se vad nästa värvning blir.
Kommentera