Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2715919

Sv: A propósito de nada
OveJärnkrok: Bra spaning, tyckte det såg skakigt ut först men känner mig tryggare nu. Räddningsprocenten kanske inte är imponerande men det är också ett ganska trubbigt mått. Ser att Miami University slutade sist i sin serie under alla åren han var där, och lätt tänka sig att Ludvig gjorde det bra men hade ett hopplöst jobb.

Ser också att Ludvig Persson allt som oftast hade bättre räddningsprocent än jämnårige Arvid Söderblom under juniortiden i Frölunda. Vad det nu är värt, finns förstås en anledning till Arvid blev draftad men inte Ludvig.

Känns som ett vettigt val som andramålvakt.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: A propósito de nada
Känslan är att Alcén litar 100% på leverans från Källgren. Det känns skakigt det…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Så länge Källgren håller den nivån som Brynäs verkar hoppas och tro och han står en 40-45 matcher så ser jag det här som en förnuftig och relativt bra värvning.

Persson har ändå en hel del erfarenhet men är samtidigt ung och utvecklingsbar. Vi såg ju alla vilken utveckling som Clara fick under Hanssons ledning förra säsongen.

Men skulle Källgren svaja i prestation eller bli långtidsskadad så kan vi ha en ny målvaktscirkus igen. Men samtidigt så tycker jag detta känns bättre och mer spännande än om Alcén signat ett år till med Coreau.
Kommentera