Brynäs IF

722771 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2716114

Sv: A propósito de nada
Mrassarson: Vi har överprestresterat grovt tre år på raken. Innan dess överpreprestade Västervik rejält varje år under Karlin med en stenhård seminalfinalserie mot Timrå som bäst ned en budget lååååååångt under topplagens.

Kanske handlar det om mer än vad varje enskild spelare kan erbjuda på eliteprospects? Kanske handlar det om att varje enskild spelare i en grupp presterar bättre än individuellt.

Vi hade en utdömd "tredjekedja" med Woods, Aagaard och Dickinson. Den skulle minsann vara värdelös i SHL. Woods gjorde lika många poäng som Hållander som vann Timrås interna skytteliga och de resterande två kedjekamraterna gjorde över 30 poäng. Ingen av dem ska vara så bra, kanske framförallt inte Aagaard, men likt förbaskat så kom den och hela laget ihop sig och presterade en hockey som var exceptionellt nära att leda till slutspel med en trupp som var svagare än årets.

Vi kommer nog inte på papperet slippa kvala i år heller, men vi ser hellre till den faktiska tabellen där vi tror att vi återigen kommer överprestera grovt.

Fast med ditt resonemang har ni också en allsvensk trupp kryddat med några spelare utifrån. Det är ett konstigt sätt att se på det helt enkelt. Räknas Jonathan Johnsson, Tambellini och Karlkvist fortfarande som allsvenska?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Det är väl ganska riskfyllt att kallt räkna med att laget ska överprestera?
Kommentera