Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2716499

Sv: A propósito de nada
Lulessss: Jag hoppas och tror att Alcén håller sig långt borta från Kovac. Visst, det är en kanonbra hockeyspelare i ljusa stunder, men det är som att be om problem och det är absolut ingen kille jag vill ska representera min klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kör en del #2 med potentiella Benn-ersättare. Del #1 var spelare hemmahörande i Europa, del #2 blir spelare hemmahörande i Nordamerika (AHL). Eftersom Modo har rensat marknaden på de två bästa backarna (LaDue och Byström) är det ju lättare att förstå vilka backar som är realistiska för Brynäs nu.

Detta är enbart nordamerikanska backar som spelar i Nordamerika. Har bortsett från europeiska AHL-backar.

Först är blir den spelaren som är mest lik Benn till profilen. Matt Irwin har visserligen inte lika bra skägg som Benn, men han är 36 år, spelat över 400 NHL-matcher, hamnade i AHL den senaste säsongen och beskrivs som en aggressiv back med bra storlek. Har spelat tillsammans med bland andra Bäckis, Järnkrok, Ekholm och SIlfverberg i NHL.

En annan 36-åring är Taylor Fedun, som beskrivs som en skridskostark back. Kanske vore SHL en mer lämplig liga för honom, men skulle Brynäs verkligen vilja ersätta Benn med en lika gammal spelare likt Irwin eller Fedun? Väldigt tveksamt.

Två bjässar i bra ålder är Nick Wolff och Griffin Mendel - men skulle de verkligen hänga med i SHL?

En intressant spelare med en helt annan profil är 175 cm långe/korte Victor Mete, som beskrivs som en väldigt skridskostark back. Man kan gissa att han skulle passa bra in i SHL, men frågan är om han vore vad Brynäs behöver?

De bästa alternativen finns nog trots allt i form av europeiska spelare.
Kommentera