Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2716948

Sv: A propósito de nada
Peja: ja det gör ju det hoppas Brynäs lägger ribban rätt så högt så inte Brynäs värvar typ Erik Andersson som fick lämna nyligen vill ha nån bättre än han, gust vore en intressant spelare, vet du vad han är för slags spelare har noll koll på honom
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs forever 1912: Dave Gust är lite av en late bloomer. Är f.d. universitetsspelare så han blev tillgänglig ganska sent för proffsligorna. Gjorde ju sin NHL-debut precis efter sin 29-årsdag för Blackhawks och satte sitt enda NHL-mål i sitt första byte faktiskt! Han är en högerfattad tvåvägsspelare och är sannolikt en spelare för någon av de första kedjorna, topp sex, i a f inget för fjärdekedjan.

Har kollat några youtube-klipp och de ger ju så klart knappast hela bilden. Men han ser ganska rapp ut på rören och vågar trots sin ringa storlek (178cm/80 kg) gå in på mål. Har sniper-tendenser helt klart!

Mycket fina stats senaste 2-3 säsongerna, så om han skriver på för oss är det något annat än en breddspelare det snackades om på GD och Nedsläpp Brynäs för ngn månad sedan
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs forever 1912: Erik Andersson skulle vara en tillgång men han är väl främst center? Om Brynäs tar in honom skulle man nog behöva ta in något spetsigare också, känns osannolikt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs forever 1912: som fick lämna Timrå
Kommentera