Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717352

Sv: Kamikazetips SHL 24-25
Lira: Känns som att Modo har en hel backuppsättning med backar för mellanskiktet av en SHL-backhierarki. Bra bredd men inte bra spets. Kanske kan bli bra om ett par av backarna verkligen blommar ut men det känns minst sagt tveksamt. Rubins och Brickley, dvs de som lämnat, var ju inte klappkassa heller.

För Brynäs är det otroligt lyxigt att få hem Djoos. En riktig förstaback. Hans enda svaghet är att han stundtals väger lite lätt i närkamperna, därför som det blir extra viktigt att få in en fysiskt robust backpjäs.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kamikazetips SHL 24-25
Peja: Rubins gjorde det bra när han var hos oss. Men han kom aldrig upp i någon nivå där man kände att det var något att satsa vidare på. Med andra ord visade han inte så mycket uppsida tycker jag även om han var hyfsat grundstabil. Brickley hade jag kunnat behålla, men han, precis som resten av laget, gick ner sig markant andra halvan av säsongen. Jag tyckte det var tråkigt att all den offensiv spets han hade från Västervik var som bortblåst.
Låst ämne

Sv: Kamikazetips SHL 24-25
Peja:
Klockrent Peja, blir spännande att se hur vi dels formerar femmorna samt hur vi tar till oss sättet Gälla vill att vi ska spela på, och naturligtvis hur vi på det kan vinna matcher, hoppas och tror stenhårt på Indrasis, kopacka, next level för dom två herrarna, mycket av vårt vara eller jobbigt läge ligger bla, där…

Hemvändarna kommer leverera…🤘
Låst ämne