Brynäs IF

722549 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717585

Sv: A propósito de nada
JawKee: Tror inte man ska ha så stora förväntningar på Bobby heller. Han är ju trots allt en breddvärvning.

Och att han är 173 cm istället för 196 cm är något jag skiter högaktligen i. Kan han komma innanför skinnet (och skallen) på motståndarna och köpa oss utvisningar och spela tufft och fysiskt är det guld värt för oss, för vi saknar en sån gubbe.

Tror vi har landat en vettig tvåvägssforward här. Han kommer med goda vitsord från tidigare lag och publik iaf. Alltid något!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:

Kan hålla med om lite av det du skrev i inlägget.
Men: ” Och att han är 173 cm istället för 196 cm är något jag skiter högaktligen i.”

Det gör inte jag. Det är igen fördel att vara kort och lätt i en fysisk sport.
Nu kan både Bobby och Schroeder (kommer aldrig lära mig stava honom rätt) vara så pass bra att det blir försumbart, vilket jag hoppas på, men skita i om en spelare är 193 eller 173 är generellt dumt. Inte bara insett eget spel.
Borde tex även vara lättare att en kort spelare får en axeltackling i nyllet än en lång.
Osv osv
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag håller fullständigt med dig. Helt enig. Ser inte honom som en poängplockare direkt. Han kommer att vara extremt nyttigt. Lätt att glömma bort också att det inte bara finns negativa sidor med att vara mindre, finns positiva också. Framförallt en bra värvning tror jag för hans personlighet, driv och ledarskap, och attityd. Och om en sån spelare hamnar i ett lag som har harmoni kan han blomma ut rejält även offensivt också.
Kommentera