Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717619

Sv: A propósito de nada
Jag förstår fortfarande inte varför vi värvade Hugo Lejon.

Han platsade inte i Västerås och nu ska han spela shl-hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Slaven82: och jag förstår inte vad det finns att klaga över, är junior så kostar typ ingenting, var en av de bästa spelarna i j20 i ett dåligt lag, i värsta fall utvecklas han inte och vi spenderade småpengar på honom. men faller det väll så tjänar vi pengar på den affären ifall han skriver rookie kontrakt i NHL

ett klassiskt fall av, "low risk high reward"
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Slaven82: Det är väl här som farhågorna om dålig bredd kommer in. Johannesson höll inte för HA förra året. Larsen, L. Lindblom och Ohlsson höll som utfyllnad men tveksamt om det är applicerbart på SHL. Lejon var outstanding i J20 och fick lite utrymme i HA utan att göra något intryck.
Vi får hoppas på att det finns pengar till en sen värvning runt jul eller att någon av J20 spelarna exploderar i sin utvecklingskurva om skador skulle uppstå i vår lite ålderstigna trupp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Slaven82: Det lär visa sig. Är väl inget sagt än om han är ordinarie heller. Lär bli konkurrenssituation. Är dock tveksam till den sista platsen där också. Vill man hålla det lite öppet för att kunna matcha in olika från juniorled? Kommer man köra på en stark fjärde och matcha in någon i tredje? Däremot hyffsat överkomligt ändå om det bara är den sista platsen man kör någon oprövad. Istället för på två eller tre platser. Är gärna att Hillström (tror det är rätt namn?), Leo Sundqvist eller nån av tvillingarna får prova. Men kanske är för tidigt ändå.
Kommentera