Brynäs IF

722549 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717640

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Det är en befogad fråga, men samtidigt tyder allt på att exempelvis Vesel accepterar en roll långt ner i laget. Om Vesel, som var en av allsvenskans bästa centrar, accepterar det så borde man kunna ha hittat en kapabel ytterforward som gör detsamma.”

Jag tror det är lite skillnad med Vesel som redan har ett år i föreningen och vad jag förstått var väldigt uppskattad. Var det inte Masken som sa att han var lagets DNA? Sen har han ju även gjort ett år i SHL sedan tidigare (i en bottenklubb) och vet hur det fungerar.

En spelare som Hampus Plato har ju diskuterats i omgångar här inne. Jag tror inte det är självklart att en sådan spelare tar en brunkarroll i en 4:e kedja i ett förväntat bottenlag i SHL över en topproll i ett förväntat topplag i HA.

Johannesson och Ohlsson har ju nämnts ska lånas ut till Almtuna. Det blir väl officiellt när seriestart närmar sig. Tills dess lär dom träna med Brynäs. Då återstår Lindblom jr och Lejon av unga på forwardsidan.

En 4:e med Vesel, Scott och Lindblom exempelvis, känns länge sedan vi hade en så slagkraftig 4:e. Jag har för dålig koll på J20, finns det någon där som kan förväntas ta steg och få ett genombrott?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Med tanke på att Vesel ofta var 13e forward i HV när de kom tolva så vore han korkad om han förväntar sig en stor roll.
HV-fansen på deras blir bukl-forum hade inte honom som en favorit
Nu var det lager rätt dysfunktionellt så man kanske inte ska dra för stora växlar på det
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jonathan Karlsson fick väl något sorts sommarkontrakt va? Han är nog på tur. Beroende på hur det går för honom nu.
Kommentera