Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717700

Sv: A propósito de nada
Peja: Det går inte att jämföra från något håll. Heller inte med året med Birgersson och Kvist. Ett år är mycket för en junior. De som jobbar i föreningen har bättre koll på det där.
Man kan "chansa" med en spelare är gången i fjärde kedjan. Det funkar. Det är ingenting nytt. Det är stor skillnad på HA och SHL. Jag ser det som att det är snabbare spel i HA. I SHL är det tajtare, mer fysik, mer närkamper. Vi får helt enkelt se hur det bär sig. Det är Gälla och c:o som styr det där nu, inte Alcén. Vi har Lindblom, Lejon och Karlsson (eventuellt) som kommer slåss för platsen. Ser det knappast som katastrof.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Spelare som inte kunde hävda sig i HA kommer inte att kunna hävda sig i SHL heller. Lindblom och Lejon hade varit OK i en allvensk fjärdekedja, men inte i SHL. Alla förstår nog att man inte kan ha massvis med etablerade spelare, men jag tycker som sagt det är fel av Alcén att inte ens bygga ett lag innehållande tolv forwards som håller SHL-klass. Det är ändå någon slags miniminivå som han tyvärr inte lyckas upprätthålla.
Kommentera