Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717725

Sv: A propósito de nada
Makita: Nja jag skulle inte säga att chansen är mycket stor att flera backar är skadade samtidigt. Tyckte inte att dom var borta särskilt mycket förra säsongen heller va? Berra var borta ett tag? Men skadebenägna är dom helt klart. Med bra träning så minskar risken.

Ja jag tror vi hade hört något nu. Samuel Johannesson kommer gå före, han är bra mycket längre fram i sin utveckling. Lindstein tar knappast plats i nhl. Tveksam till att han drar till AHL nu. Chansen är nog liten. Men kan ha fel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det har blivit lite av en ”skröna” att Berra är skadebenägen. Det har blivit mycket mindre de senaste säsongerna sedan han slutade smälla på i tid och otid och är lite snällare mot sig själv.

Tittar vi de senaste 4-5 säsongerna så är det väl bara 20/21 som han missade mycket matcher och då var det en fotfraktur efter täckt skott. Sånt är ju svårt att skydda sig mot när man täcker skott så mycket som Berra gör. Men nu för tiden har ju många extraskydd på skridskorna som skyddar lite vid skottäckning.

Sen tycker jag laget generellt har färre skador de senaste åren. Kan säkert hänga ihop med när vi bytte fystränare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Realistiskt sett kommer Lindstein spela långt ner i Brynäs backhierarki, förmodligen i tredje backpar. Om NHL-klubben ser en möjlighet för honom att få en framskjuten roll i deras AHL-lag vore det egentligen ingen konstig åsikt om de hellre såg honom i AHL än i Brynäs. Och för förstarundare bestämmer NHL-klubben helt.
Kommentera