Brynäs IF

722732 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717834

Sv: A propósito de nada
Lite småkul läsning om statistik på värvningar som gjorts från AHL. Ganska lång text så om ni inte orkar läsa allt så är detta som sägs om Trivigno:

"Den senaste värvningen in från AHL är Brynäs Bobby Trivigno. Han hade en otroligt stark debutsäsong sin första riktiga säsong i AHL men dalade den senaste säsongen där både offensiv och defensiv var strax under average i ligan. Det är lätt att tänka att en spelares verkliga potential alltid är lika med hans starkaste säsong men riktigt så funkar det inte och därför är också det mest troliga att Trivignos sanna kapacitet ligger någonstans mellan hans första och andra säsong. Det är dock en spännande spelare som säkert kommer kunna göra en hel del nytta i en middle-six roll i Brynäs."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Tack för länken, väldigt intressant läsning. Skaplig sågning av Norlinder också, jag vill minnas att han tabbade sig rejält när Brynäs nitade Frölunda när han spelade i SHL, men han var å andra sidan ung då.

Rent generellt är det nog AHL-siffrorna mindre viktiga för spelare som man vet kan prestera i SHL, som typ Robin Salo. Kan ju vara så enkelt att han passar bättre i SHL än i AHL. Mer osäkert med spelare som aldrig har presterat i SHL.
Kommentera