Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718114

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Det där kan jag verkligen inte hålla med om. En stark forwardssida så klart men många äldre som haft sina bästa dagar bakom sig. Andrén och Hävelid tycker jag inte är något fantastiskt målvaktspar och backsidan känns otroligt medioker. De lär vara en kandidat att gå upp men så givet är det inte. Finns flera som är där och utmanar tror jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Hmm, jag är ändå positiv till Djurgården.

Målvakterna borde bli bättre av att få in Andreasson, de har nog också seriens bästa trea i form av Munther som kanske också kan ta kliv lite i bakgrunden. Det är lätt för oss Brynäsare att underskatta Andrén, i grund och botten är han en bra målvakt i HA.

På backsidan saknar de en spelskicklig rightare, de har inte ersatt Axel Andersson än, men de har Ragnarsson från start, Sissons håller hög allsvensk klass och Blixt kan nog bli en stabil pjäs. Ingen aning om vilken nivå Tychonick håller men rent spontant borde han kunna leverera hyfsat i HA sett till CV.

Forwardssidan är klart bäst i serien. Lite för många gubbar, men de flesta gubbarna är ju fortfarande bra, Kelleher var slutspelets MVP 23/24, och dessutom flera riktigt bra unga spelare som Linus Eriksson och mini-Fimpen.
Kommentera