Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718118

Sv: A propósito de nada
Peja: Sissons är väl rimligen en ännu bättre back än Andersson var, men ingen rightare som de behöver.

Brodin ska tydligen också ha kört oerhört hårt i sommar, ungefär som att många av de äldre fattat att det är enda/sista chansen att få speltid. Nu tycker jag Brodin är rätt begränsad, men skulle han orka spela på ett likande sätt som när han var som bäst kommer han bli jobbig. Samma sak som Klasen som mest sett ointresserad ut de senaste åren, för att blixtra till i sekvenser elle rent av hela matcher. Förra säsongen var det väldigt sällan.

Ja, DIF kan helt klart bli laget att slå tillsammans med Löven. Båda ser betydligt bättre ut, där det i Lövens fall handlar om att slippa inkompetenta Stråhle och att slippa nordamerikaner som kör sitt eget race. Det är tydligt att alla inte alls drog åt samma håll i den truppen. Har läst och hört flera peka i den riktningen. Meyer ska tydligen ha hamnat i konfrontation där och därmed skeppats iväg.

AIK och SSK kommer väl vara ungefär som ifjol. BIK kanske snäppet bättre och säkerligen kommer Västerås steppa upp. Tror inte på Mora för de kan väl inte klara att bli åderlåtna hur många säsonger på raken som helst. Speciellt inte utan Ljunggren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Axel A hade bättre underliggande stats än vad Sissons haft men Sissons har inte spelat i allsvenskt topplag tidigare. Däremot är Sissons bättre i powerplay, men i 5mot5 var Axel väldigt speldrivande. En av tre allsvenska backar som jag tyckte var spännande namn för SHL.
Kommentera